Beschrijving

Na vele jaren op de markt onthult Storz & Bickel eindelijk hun nieuwe Volcano Hybrid die past bij onze nieuwe gedigitaliseerde wereld. De verdamper belooft een vergelijkbare hoogwaardige dampproductie met een dosis technologie. Voor iemand die nog nooit een Volcano heeft geprobeerd, het is een eersteklas tafelverdamper waar een halve ballon je meeneemt uit deze wereld.

Is het dezelfde oude Volcano?
Allereerst is de techniek van de Volcano Hybrid vergelijkbaar met de Volcano Digit en de Volcano Classic. De dampkwaliteit is identiek vanwege dezelfde constructie. Hierdoor kun je dezelfde accessoires gebruiken als van de OG Volcano. Het belangrijkste is dat de in Duitsland gemaakte Volcano Hybrid dezelfde hoogwaardige materialen en hetzelfde vakmanschap heeft.

Pas uitgebarsten
Gelanceerd in de zomer van 2019, brengt de Volcano Hybrid nieuwe vibraties in de OG Volcanoes. Het wordt geleverd met een groot touchscreen bedieningspaneel en een buizensysteem bovenop het traditionele Volcano ballonsysteem. Afgezien van de significante fysieke veranderingen, warmt de hybride sneller op en bereikt 180°C in slechts 40 seconden. Daarnaast stelt de introductie van de buis je in staat om gemakkelijk te verdampen, en is het milieuvriendelijker vanwege minder plasticgebruik.

De BUIS
Het nieuwe buizensysteem van de Hybrid is een groot pluspunt voor de meeste mensen, omdat er geen extra stappen voor nodig zijn zoals bij het ballonsysteem. Het vereenvoudigt niet alleen de Volcano ervaring, maar vermindert ook het elektrisch gebruik omdat het kan functioneren zonder de luchtpomp te activeren. De luchtpomp schakelt echter kort in om je een signaal te geven wanneer de temperatuur is bereikt. Je kunt je kruiden verdampen zodra je door de buis inhaleert. Bovendien draait de buis 360° voor een natuurlijkere doorgang.

De app
Storz & Bickel combineert de APP voor de Volcano Hybrid met de draagbare Crafty vaporizer om je dampervaring te vereenvoudigen, zowel voor binnen als buitenshuis. De app maakt via Bluetooth verbinding met de verdamper waardoor je meer opties hebt dan via het bedieningspaneel, met name software updates. Bovendien kun je de lichten dimmen en de uitschakeltimer van 30 minuten wijzigen. Je kunt de Storz & Bickel app downloaden voor Android en iOS.

De warmte
De hybride verwarmt veel sneller dan de OG Volcanoes met een maximum van 2 minuten om de hoogste instelling te bereiken. De hybride wordt geleverd met een groot temperatuurbereik variërend van 40°C tot 230°C die je kunt instellen op het apparaat of de app. Het komt ook met een kamer verkleiner om kleinere hoeveelheden efficiënt te verdampen.

Volcano Hybrid video

Je begrijpt het apparaat misschien beter via de volgende video, omdat het laat zien hoe de Volcano Hybrid in principe werkt.

In de verpakking

  • 1x VOLCANO HYBRID verdamper
  • 1x Netsnoer
  • 1x EASY VALVE ballon met adapter
  • 3x EASY VALVE ballon met een mondstuk
  • 1x Buizensysteem
  • 1x Vulkamerset (inclusief 1x dopring, 1x normale filterset, 1x lekkussen, 1x reinigingsborstel)
  • 1x Luchtfilterset
  • 1x Kruidenmolen
  • 1x Handleiding

Conclusie

De Volcano Hybrid is een elegante en veelzijdige tafelverdamper gemaakt door een gerenommeerd bedrijf met legendarische uitvindingen. De verbeterde versie van de beruchte OG Volcano verdampers wordt geleverd met een APP en een eenvoudige klep om de bediening te vereenvoudigen.

Bovendien heeft het in Duitsland gemaakte apparaat een buis die 360° draait voor ontspannende groepssessies anders dan het conventionele ballonsysteem. Hoewel het niet ongebruikelijk is voor een tafelverdamper om een slang te hebben, is het ontspannender om te verdampen terwijl je chillt. Daarnaast heeft het een afneembaar netsnoer voor veilige opslag of ter vervanging.