DaVinci IQ

De DaVinci IQ beschikt over verschillende nieuwe en unieke functies, de behuizing is van geanodiseerd ( krasvrij) aluminium. De DaVinci IQ is echter niet alleen een lust voor het oog, ook de gebruiksvriendelijkheid valt op. Tel hierbij op de uitstekende dampproductie .

Vervangbare 18650 batterij

De DaVinci heeft een krachtige 18650 batterij die eenvoudig vervangen worden  Een volledig opgeladen batterij gaat zo’n 1,5 uur (bij constant gebruik) mee. Het opladen duurt ongeveer 3 uur.

Smaak en een zeer koele damp

DaVinci heeft goed geluisterd naar de gebruiker en heeft alleen voor de allerbeste kwaliteit materiaal gekozen. Zo zagen we het speciale Zirconia keramiek (in het luchtpad) nog niet eerder in een vaporizer. Dit materiaal zorgt ervoor dat de smaak bijzonder goed behouden blijft. De damp stroomt door een speciale kamer (flavor chamber) om optimaal af te koelen voordat je deze inhaleert.

Ook de gebruikte verhittingstechniek beschikt over uiterste precisie, zodat je ook daadwerklijk verdampt op de temperatuur die is ingesteld.

Haptische feedback

De IQ heeft haptische feedback, wat ervoor zorgt dat je de vaporizer voelt trillen zodra de ingestelde temperatuur is bereikt en je kunt beginnen met verdampen.

Smart path technology, temperaturen en boost mode

Een van de unieke eigenschappen van de IQ is de zogenaamde ‘Smart Path” technology. Het zorgt ervoor dat je uit 4 verschillende instellingen kunt kiezen en de vaporizer de beste temperatuur laat kiezen voor je dampsessies. Ook de Boost functie is interessant, hiermee kies je ervoor om tijdelijk de temperatuur te verhogen (tot 220°C) om zo voor extra efficiënte extractie (en volle dampwolken) te kiezen.

Bluetooth smartphone app

Om je verdampervaring zo goed aan te passen aan je persoonlijke wensen kan de DaVinci IQ middels een app aan je Apple of Android smartphone worden gekoppeld. Hiermee kun je onder andere de temperatuurinstellingen verder instellen, je gebruik monitoren en de LED verlichting dimmen.

Het gebruik van de app is optioneel, temperatuurinstellingen (kies uit 4 presets) kunnen ook direct op de vaporizer worden aangepast.

Meegeleverd

  • DaVinci IQ vaporizer
  • 1 x 3500 mAh oplaadbare 18650 batterij
  • 1 x micro USB oplaadkabel
  • 1 x flavour chamber
  • 1 x 10mm water tool adapter
  • 2 x DaVinci tool
  • 1 x DaVinci sleutelhanger
  • 1 schoonmaakset

10 jaar garantie

VapoShop - Europe's #1 vaporizer webwinkel